Arctorna

A selymes bőrért

Arctorna bemutatás

Hiába selymes a bőre, mégis azt mutatja, ami alatta van : az egyre fáradó megereszkedő izmot. 26 éven túl elindul a folyamat… de ha tornáztatja az arcát, nem alakul ki a tokája, szarkalába, nem ráncosodik a nyaka, friss, fiatal marad az arca, nem lesz ötszögletű. Az eredményt már, 3 hét múlva látni fogja, 3 hónap elteltével pedig mások is észre veszik. Kitartó gyakorlással elérheti, hogy 10 évvel fiatalabbnak látszik, mint amennyi a kora. Ne hagyja , hogy az évek győzzenek a vonásain! Az arca karakterére szabott gyakorlatokkal elérheti, ( még ha Ön idősebb is) , hogy visszanyerje fiatalságát, hiszen a meglazult részeken feszesebbé válik és nő az izomtömeg, tehát kisimul a bőr. Speciális módszerrel kidolgozott gyakorlataink egyáltalán nem ráncosítják és törik a bőrét, sőt javítják vérellátását, így a kozmetikus munkája is eredményesebb lesz. Idősebb korban éveket visszanyerhet , arctornával jelentősen lelassítható az öregedés folyamata. Nyugaton ez ma már a napi kultúra része! Az Arcvonal arctorna rendkívül hatásos és erőteljes arcépítő rendszer, mely nem csak nőknek szól!

A tréningről

Hogyan kezdjük edzéseinket? Csak szakember irányításával! Figyelnünk kell hogy egyes arctájak mozgatása ne törje meg arcunk többi részét. A gyakorlatok betanítását, gyakoroltatását a TRÉNER végzi. Arcépítésünk feltétlenül az egyensúlyra épített harmonikusan egymásra illeszkedő gyakorlatokkal történik. Ne legyen Asszimetria! Alkalmanként Kb 50 – 55 perc a gyakorlás ( max 10 fő ). Javaslat heti 2 alkalommal 5 hónapon át. Látható fejlődés , 3 hét után már saját magán észreveszi 3 hónap múlva másoknak is észrevehető!

Fontos!

Csak szakember vezetésével kezdjen hozzá az arctornához! Arcizmaink túl közel vannak egymáshoz, igen kis terület az, amin dolgozunk. Rendkívül erős izommunkáról van szó. Egyes területek hatással lehetnek egymásra, kiváltképp az arc bőrére. Ennek elkerülésére egy védőrendszer lett kifejlesztve. Edzéseinken e védőrendszer segítségével dolgozunk. Öncélú kísérletekkel tökéletesen eltorzíthatja arcát, tönkreteheti bőrét, visszafordíthatatlan folyamatokat állíthat be. Tréner nélkül ne kezdjen hozzá!
Trénerének tájékoztatást kell adni ha már volt izmait érintő plasztikai műtéten, BOTOX kezelésen, vagy egyéb arcbeavatkozása volt, bőr ( ROSACEA ), vérnyomás, csigolya, állkapocs izületi, szem problémája van. Edzés előtt konzultáljon trénerével és kezelő orvosával.

A tréner

Csobay József e.d.
Ügyvezető-Igazgató, fogász, fogműves mester
Csobay József arctréner vagyok. Szeretem a természetes szépet, az embereket a természetet. Munkám során mindig a kiegyensúlyozott ember volt a célom. Fogász, fogtechnikus mester vagyok. Tudom , hogy a tökéletes fogazat a harmonikus megjelenés fontos része. A hibátlan fogazat és az egészséges arcfelépítés szorosan összefügg egymással és hozzájárul a magabiztos megjelenéshez. Munkámhoz kapcsolódóan választottam az arctornát, arcépítést, mivel az ember kiegyensúlyozottságát még tökéletesebbé tehetjük. Szép fogazat, arcizmaink feszessége, a bőr szépsége hozzátartozik a mai ember igényességéhez!
Induló tanfolyamok Arctorna órák nőknek és férfiaknak!

(Bejelentkezés és egyéb időpont egyeztetés telefonon!)
Tel: +36 30 373 35 60
E-mail: csobay1@t-online.hu
http://www.arctorna.hu/trenerlista.html

PUBLIKÁCIÓK

Kisalföld (2008.07.17)
Kisalföld (2008.08.14)
Kisalföld (2008.08.21)
Kisalföld (2008.09.04) Kisalföld (2008.09.11)
Kisalföld (2008.10.09)