Csobay József e.d.

Ügyvezető-Igazgató, fogász, fogműves mester

Csobay József

A szakmával Svájcban ismerkedtem meg. A Svájcban látott, az ott érzékelt szakmához fűződő élmény nagy hatással volt rám. Végig kísért nem csak a tanulási időszakban (1974-77), hanem az azt követő kezdeti években is. Követtem a szakma fejlődését, meghatározó volt a szakcikkek, tudományos előadások, konferenciák folyamatos követése. Ennek eredményeként egy új korszak kezdetét jelentette a mester fokozat elérése.

Az 1982-től folytatott önállóság nagy kihívást és felelősséget jelentett. Mindig a segítségnyújtás volt  a célom, a lehető legkorszerűbb és az emberhez legközelebb álló megoldások alkalmazásával. Ez nem volt könnyű feladat. Kerestem azt a lehetőséget, ami mindig egy teljes megoldást jelent a hozzám forduló embereknek. Hosszú időnek kellett eltelni ahhoz, hogy ez az elképzelésem megvalósuljon.

Szakmai tevékenységemet IPOSZ Díjjal (2005) ismerték el.

Az új iránti nyitottság, szakmai érdeklődés, kíváncsiság és az emberi megoldások folyamatos keresése vezetett arra az útra, ahol megtaláltam az Embert, mint organikus egységet és az ezt figyelembevevő megoldást. Ez egy másik világot jelentett! Lehetőségem volt megismerni és a szakmai múltamra támaszkodva megtapasztalni, azt a fantasztikusan emberi megoldást, amit testi kiegyensúlyozásnak nevezünk.

Fogász Műtermünkben egyéni, személyre szabott, diszkrét ellátást biztosítunk.

Jöjjön el hozzánk, szívesen és nagy szakmai tapasztalattal valósítjuk meg elképzeléseit!

Valódi, igényes, jó minőségű, értékes anyagból előállított mestermunkát készítünk Önnek és mindemellett egészségének megőrzésével is törődünk!
Csobay József e.d.
Ügyvezető-Igazgató, fogász, fogműves mester
Ügyvezető-Igazgató, az NYME Apáczai Csere János Karának Mesteroktatója, idegenvezető
Közel 30 éve tevékenykedem a turizmusban, továbbá oktatóként arra törekszem, hogy szakmai tapasztalataimat átadjam, valamint hogy...
Kommunikációs munkatárs, felelős honlapszerkesztő
2011-ben érettségiztem a Forrás Waldorf Gimnáziumban. 2013-ban a győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karán...