Csobay Dániel

Kommunikációs munkatárs, felelős honlapszerkesztő

Csobay Dániel

2011-ben érettségiztem a Forrás Waldorf Gimnáziumban. 2013-ban a győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karán, sajtótechnikus szakon, 2014 szeptemberében a győri Nyugat-magyarországi Egyetem Apácai Csere János Karán alkalmazott fotográfus képzésen végeztem. 2016. júniusában elvégeztem a Kulturális rendezvényszervező képzést, 2016. novemberében pedig a Közművelődési szakember képzést Budapesten.

Az Original Balance Kft. egy új fogászati kultúra megteremtésén dolgozik. Kommunikációs munkatársként fontos feladatom, hogy minél több emberhez juttassam el ennek hírét és tartalmát. Ebből a célból újítottuk meg honlapunkat is és folyamatosan bővítjük az itt megjelenő információkat.

A fotózás mellett szívesen filmezek, és készítek vágott filmanyagokat. Gyakori fotótémáim Győr kulturális életének csemegéi, fesztiváljai, a Győri Nemzeti Színház eseményei, koncertek, programok, amelyekről blogomban is beszámolok. Vállalatunk turisztikai szolgáltatásainak helyszíneit, gyönyörű, látnivalókban gazdag városunk turisztikai értékeit, kirándulások fotóanyagát, dokumentációját készítem.

2015. májusa óta beszélgető esteket szervezek és vezetek "Több mint egy fröccs"- sorozatunk keretében, melynek vendégei Győr kulturális életének köztiszteletben álló, kedvelt személyiségei, akik munkájuk mellett magánéletükről is vallanak rajongóiknak és az érdeklődő közönségnek. Szívügyemmé váltak ezek a családias hangulatú beszélgetések.

Rendezvényszervezőként több program megvalósításán dolgozom.


Csobay Dániel
Kommunikációs munkatárs, felelős honlapszerkesztő, blogíró, alkalmazott fotográfus, kulturális rendezvényszervező
Ügyvezető-Igazgató, fogász, fogműves mester
A szakmával Svájcban ismerkedtem meg. A Svájcban látott, az ott érzékelt szakmához fűződő élmény nagy hatással volt rám...
Ügyvezető-Igazgató, Mesteroktató, idegenvezető
Közel 30 éve tevékenykedem a turizmusban, továbbá oktatóként arra törekszem, hogy szakmai tapasztalataimat átadjam, valamint hogy...