Csobayné Pintér Éva

Ügyvezető-Igazgató, a Nyugat-magyarországi Egyetem Mesteroktatója, idegenvezető

Csobayné Pintér Éva

Több mint 30 éve tevékenykedem a turizmusban. Oktatóként arra törekszem, hogy szakmai tapasztalataimat átadjam, valamint hogy a fiatalok látóterét szélesítsem, érdeklődésüket a szellemi értékek felismerésére és megbecsülésére irányítsam. A Nyugat-magyarországi Egyetem mesteroktató címmel ismerte el szakmai oktatói tevékenységemet. Jelenleg a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Karának Turizmus tanszékén óraadóként tevékenykedek, valamint idegenforgalmi szakmai tantárgyakat oktatok középfokú, felsőfokú szakmai képzéseken.

Született győriként, idegenvezetőként állandó feladatomnak tartom, hogy minél szélesebb körben mutassam be és ismertessem meg  Győr kulturális és művészeti értékeit, gyönyörű barokk Belvárosunk múltját, jelenét és jövőjét.

Programjainkat diákoknak, győrieknek és a városba érkező vendégeknek egyaránt kínáljuk, de szívesen teszünk eleget csapatépítő programokat szervezők igényeinek is.

Programlehetőségeinket folyamatosan bővítjük, újítjuk. Célunk, hogy tematikus programjaink, élménytúráink mind a győriek mind a városba érkező vendégek számára tartalmas városnéző programokat kínáljanak, ahol kellemes hangulatú, gazdag programokat, felfedezéseket kínálunk!
Nagy öröm számunkra, hogy a Győri Művészeti és Fesztiválközpont 4 Évszak Fesztiváljának gazdag programjában tematikus sétáinkkal, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum fesztiválprogramjainak kínálatában különleges városnézésekkel, az ARS SACRA Fesztiválon pedig Győr szakrális kincseinek bemutatásával állandó vendégek, résztvevők lehetünk.

A GyereGyőrbe tematikus városnéző programok megálmodója és ötletgazdájaként, idegenvezetőként, turisztikai "értékközvetítőként" azon dolgozom, hogy a város sokszínűségét, hangulatát minél több emberhez közel vigyem "új utakat, új élményeket" kínálva.

Szolgáltatásaink körének fontos része az Ismeretterjesztő tevékenység, az élményprogramok szervezése,  a turisztikai trendek követése mellett vendégeink igényeinek messzemenő figyelembe vétele és a magasszintű szolgáltatás biztostása.

Bízom benne, hogy mihamarabb kapcsolatba lép velünk és mi kalauzolhatjuk Győrben!
Szeretettel várjuk Önöket!

Csobayné Pintér Éva
Ügyvezető-Igazgató, Mesteroktató, idegenvezető
Ügyvezető-Igazgató, fogász, fogműves mester
A szakmával Svájcban ismerkedtem meg. A Svájcban látott, az ott érzékelt szakmához fűződő élmény nagy hatással volt rám...
Kommunikációs munkatárs, felelős honlapszerkesztő
2011-ben érettségiztem a Forrás Waldorf Gimnáziumban. 2013-ban a győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karán...